Az oldal jelenleg ZÁRVA van a nyári szabadságok miatt.
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Rólunk mondták

"Kedves Meserólad! Pénteken kézhez vettem a füzeteket és hát ez valami fantasztikus, mind a két kategória (a 3-6-ig és a 6-10-ig is), a sztori, a szereplők, a feladványok, a füzetke minősége - rázott a meleg, miközben lapozgattam. Az érintettek is le voltak nyűgözve, együtt olvasgatták a nagyobbak... Gratulálok! És a jövőben is szeretném megkapni az összes megjelenést mindhárom kislányka számára. Köszönöm ezt az élményt!" 
Mariann Kiskunlacházáról, 3 kislány édesanyja

"Egy igazán hasznos fejlesztő, foglalkozató, egyedi mese füzet, ahol korosztályoknak megfelelően, saját, külső jegyek alapján azonosulhatnak a gyerekek a főszereplővel, személyesen élhetik át a tanulságos kalandokat, miközben számos finommotorikai, logikai, grafomotoros, térorintáció fejlesztésére irányuló feladat várja a kis hősöket.
Nagyszerű alkalom a gyerek-szülő közös programra, félelmek, a bátorság, a tanulság, az élmények feldolgozásának színtere a füzet.
Utazáshoz, várakozáshoz, nyaraláshoz, esti levezetésre is szuper. Szívből ajánlom minden gyereknek, szülőnek!"

Pálma Budapestről, az 5 éves Luca édesanyja


"Szuper a magazin! A kisfiam imádta, hogy ő a főszereplő és hogy nyomozós volt. Minden feladatot megcsinált! Szerintem tuti ajándék!"

Vera Budapestről, a 7 éves Álmos anyukája


"Nagyon aranyos történetek, amiben Dóri nagyon élvezte, hogy ő lehet a szereplő! A feladatok kifejezetten jól vannak összeválogatva a korosztálynak, lekötötték a figyelmét és élvezettel oldotta meg őket. Az esti meséhez is jól jött a történet :) (Külön plusz, hogy minőségi papírból van, jól bírja a gyűrődést.)"

Gábor, 5 éves Dóri apukája


"Majdnem 8 éves lányom az újság tulajdonosa és szereplője :) Természetesen ez nagyon tetszik neki! És nekem is, hogy végre valami igazán jópofa történetet olvasunk. Pont most kezdett érdeklődni a hasonló nyomozós, rejtélyes mesék iránt. igazán jó a történet és szépek a képek. A feladatok izgalmasak, színvonalasak, de egyszerűek, egy kis segítséggel önállóan is végre tudja hajtani őket. A magazin lapjai tartósak, nagyon meg vagyok elégedve. A rokon gyerekek is kapnak majd!"

Zita, a 7 éves Cili édesanyja


"Óriási meglepetés volt a gyerekeknek. Imádtam, mikor felismerték, hogy a főhős hasonló, mint Ők. Végre egy értelmes ajándékötlet. Ajánlani tudom mindenkinek."

Zita és Levi a 8 éves Ádám és a 6 éves Szofi szülei Budajenőröl


"5 éves lányom kapta a magazint. Le volt nyűgözve, hogy olyan újságot tart a kezében, ami róla szól. Először is gyorsan kikereste "magát" minden lapon, aztán persze alaposan végigolvastuk-játszottuk az egészet. Azóta is gyakran látom nála. A mesefigurák kedvesek, a történet szívhez szóló és nem erőltetett, a feladatok pont az ő korosztályának valók. Az egész magazin megjelenése és minősége kiemelkedő. Tartós, színes, inspiráló és érdekes. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, ajándéknak is tökéletes."

Villő, Lencsi anyukája


"Egyedi ajándékot kerestem a 4 éves unokaöcsémnek, és ennél jobbat nem is találhattam volna! Egyszerre szórakoztatja és fejleszti, nagyon örülök, hogy rátaláltam a magazinra!"

Évi Budakalászról, 4 éves Milán nagynénije


"Zétény fiam 7 éves. Végre egy magazin, amiben nem külföldi szuperhősök vannak, hanem egy olyan mese, mely a gyerekek képzeletére van bízva. Ennek én nagyon örülök. Nagyon tetszett neki, egy részét már önállóan is elolvasta. A kísérletek már igazi "nagyfiúsak". Várjuk a következő részt!"

Andrea, a 7 éves Zétény anyukája


"Ez a magazin egy telitalálat a gyereknek. Biztos siker, a gyerek nagyon fog örülni, mert azonosul a főszereplővel, hiszen az ő nevével van megírva a történet. A gyerekek ezt imádják, az én kisfiam is kéri, hogy olvassam neki minden este. Csak ajánlani tudom."

Anikó Budapestről,a 4 éves Gergő édesanyja


"Nagyon jó ötlet az a névreszóló magazin! A kisfiam teljesen meghatódott, hogy róla szól. Már százszor végigolvastuk Zénó kalandjait :)"

Anna Budapestről, a 6 éves Zénó anyukája


"Kedves szülők és nagyszülők! Egy fantasztikus lehetőséget és élményt szeretnék Önökkel megosztani.
Kis unokámnak rendeltem egy kifejezetten személyre szabott mesekönyvet. Imádta a gyermek,mert az ő nevével, az ő főszereplésével, róla szól a történet, ami nagyon aranyos, frappáns, fordulatos, sőt a végén kis logikai fejtörők is vannak."

Éva Budapestről,a 9 éves Enci nagyija


"Az 5 éves kisfiamnak, Beninek nagyon tetszett a magazin. Örült, hogy ő is szerepel a mesében. A játékos feladatokat is szívesen megoldotta. Már nagyon várja a folytatást!"

Andi Budapestről, az 5 éves Beni anyukája


"Kedves MeseRólad! Nagyon köszönjük az élményt, alig várjuk a folytatást! Gyönyörű grafika, nagyon kedves, tanulságos mesék és izgalmas feladatok. A kisfiam már most a szívébe zárta Eliotot és persze én is!"

Edina, egy 3 éves kisfiú édesanyja


"Nagyon aranyos névre szóló történetek, logikai feladatok. A kisgyerek örömmel forgatja, és élvezi a meséket amik róla szólnak. Mindenkinek szeretettel ajánljuk."

Nagymama Ürömről


 

Kérjük, írjon Ön is véleményt ITT.