Az oldal jelenleg ZÁRVA van a nyári szabadságok miatt.
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Névre szóló magazin 3-6 éveseknek

SZEMÉLYRE SZABHATÓ, EGYEDI MAGAZIN, AMIBEN GYERMEKE A FŐSZEREPLŐ!

Már a 2. lapszám is rendelhető!

Ez a magazin garantáltan gyermekének szól, hiszen Róla szól. A gyerek karakter személyre szabható a választható hajszínnek és szemszínnek köszönhetően, névként pedig bármilyen becenév is megadható. Így a gyerkőcök a mesék és az ahhoz kapcsolódó fejtörők főhőseivé válnak.

Reményeink szerint ugyanakkor nem csak a gyerekeknek okozunk örömet a MeseRólad magazinokkal, hanem a szülők is hasznosnak találják majd. A mesék minden esetben tartalmaznak valamilyen tanulságot, de nem szájbarágós módon, hanem olyan stílusban, ami a gyerekeknek tetszik és befogadható. Emellett igyekeztünk olyan tartalmakat is beletenni a magazinba, amelyek játékos módon segítik a gyerek fejlődését. A mesékben hallottakhoz/látottakhoz kapcsolódó egyedi fejtörők és feladványok célja a szórakoztatás mellett az, hogy az ovis korosztály minél több készségét fejlessze (pl. problémamegoldás, memória, koncentráció, kézügyesség).  

Újabb lapszámokkal 3-4 havonta jelentkezünk! 

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY: 2 magazin vásárlása esetén 10%, 3 vagy több magazin vásárlása esetén pedig 20% kedvezményt biztosítunk!